Изкуственият интелект на ЛЕКСЕБРА за нова ера правни услуги

Изкуственият интелект на ЛЕКСЕБРА за нова ера правни услуги

Изграждане на бъдещето на правните услуги в България с помощта на изкуствения интелект

От началото на 2023 година експертна правна системата ЛЕКСЕБРА внедри специално разработен изкуствен интелект, който подбира съдебни актове и подчертава важни части от тяхното съдържание.

Разработеният от нас модел представлява съчетание от съвременни постижения в областта на машинното обучение и юридическата експертиза, което му позволява да анализира и извлича съществените правни аргументи в българските съдебни текстове.

За да постигнем високото качество на нашия модел, сме използвали над 50 000 примера, подготвени от нашият екип от юристи редактори. Техният експертен опит и професионализъм са вложени в обучението на модела, за да се осигури точност и надеждност в извличането на важното съдържание.

Системата ни вече съдържа над 250 000 подбрани и подчертани акта, а всеки ден в реално време нашият изкуствен интелект преглежда, подбира и подчертава нови съдебни актове.

Подбраните съдебни актове и подчертаните текстове са интегрирана част от нашата търсачка, което позволява нашите потребители да достигат още по-бързо и ефективно до търсената практика.

Често задавани въпроси

Изкуствения интелект в ЛЕКСЕБРА

Какъв модел на изкуствен интелект използвате?

Колко точен е вашият модел при подчертаването на важните части в съдебните актове?

Каква е разликата между автоматичните подчертавания и експертните подчертавания?

Какъв вид съдебни актове вашият модел може да обработва?

Вярваме, че времето е ограничен и краен ресурс, който има изключително висока цена

Ето защо, Лексебра предлага на потребителите си директен фокус върху най-съществената част от актовете на ВКС, спестявайки необходимостта от прочитането на близо 2/3 от тяхното пълно съдържание.

Ние ще подбираме, подчертаваме, анотираме и резюмираме най-важните актове, за да може да се запознавате с тях в рамките на 15 минути на ден. Разбира се, предлагаме Ви и възможност да влезете в желаната от Вас дълбочина и да работите с избрания от Вас обем и формат на актовете на ВКС, инвестирайки толкова време, колкото в най-голяма степен отговаря на Вашия работен режим.

Вярваме, че всеки, който цени времето си, ще оцени и Лексебра.